Testing


Disclaimer

Put your disclaimer or follower box here

BUFDAY PRINCESS



Sunday, 22 January 2012 | 09:21 | 0 ♥
cerite pertame
: yeay ari jadi aku...spe nk g ari jadi aq dtg lah best ade wat game lak tu 30.10.2011..yg game tu bkan aq yg wat tpi ni yg wat http://dragneelmylife.blogspot.com/ bkak la die nyer blog comel sngt die la yg tolong aq wat game N die lah kakak sepupu aq yg bnyk tolong aq dlm ari jadi ke,blog ke dll..tq kakak..datang tau jngn x dtg.. 50C Kampung Bahtera..

cerite kedue
: yeyeyeye!aq dh thu ape adiah aku..mama belikan patung pling aq inginkan..iaitu DOMO-KUN besar sangt nnti bleyh jdi patung kesayangnvaku..pastu nk wat collection aq dh ade yg kcik pastu bsar..nnti nk bli beg die,purse die,pencil box die,tmpat ltak phone die dll...mungkin dlam 2 thun kot nk kumpol sumerr tu domokun kan mahal..so aq kene lah kumpol duit bnyk2...

cerite last
: aq nk kate TQ EVERYONE WHO HELP ME AT MY BIRTHDAY..1.mama..2 ayah..3..kakak eyhan..4..mak ude..5..mak ngah..6..tok..tq u olls..i love you..jngn lupe dtg ari jadi aku..ingt 30.10.2011..ahad ni..bnyk prkare mnarik yg mnanti korang sumerr spe yg bce n dtg...byeeee..<3




Copyright ©. Code thanks to OhMissLinda.Re-edited by NayliIdzwati. With little helped of CikGee